Over Ons

FNK van der Meer in Capelle a/d IJssel heeft een jaren lange ervaring in het verwerken van alle soorten metalen. Met behulp van moderne apparatuur , zoals containers, kranen en vrachtwagens zorgen wij ervoor dat al uw oude metaalafval, zowel in grote als in kleine hoeveelheden, op een efficiƫnte en snelle manier wordt verwijderd. Wij plaatsen containers voor metaalafval en zorgen ervoor dat de metalen op periodieke basis worden afgevoerd, tegen eerlijke gunstigste prijzen. FNK van der Meer is naast het verwerken van oude metalen, gespecialiseerd in het uitvoeren van sloop en demontage werkzaamheden van gas- en water installaties.

De Historie

FNK van der Meer is al ruim 50 jaar actief in metaalrecycling. Ooit door oprichter Nelis van der Meer begonnen als een uit de hand gelopen hobby in het ophalen en verzamelen van oude metalen en oude accu's, vanuit een klein pand in de Rubroekstraat in Rotterdam Crooswijk. Dit bedrijfje groeide uit tot een begrip in Rotterdam en omstreken die niet meer weg te denken viel.

Huidige Activiteiten

Onze activiteiten bestaan uit inzamelen en verwerken van oude metalen ferro en non-ferro, zoals staal, aluminium, koper, zink, lood en roestvrijstaal. Tevens zijn wij gespecialiseerd in demontage werkzaamheden zoals het demonteren van PC's, oude ketels, oude machines en het slopen van water- en gas installaties in renovatie projecten.

Moderne Middelen

Voor aan- en afvoer van schroot staan verschillende containersystemen ter beschikking. Vanuit onze overdekte opslag in Capelle a/d IJssel werken we voornamelijk in de regio Zuid-Holland, waarbij we streven naar de beste logistieke afwikkeling met eigen trucks, scherpe prijzen en eerlijke klantgerichte service.